Termeni si Conditii Generale pentru utilizarea site-ului pentruasociatii.ro.

 

ACCEPTAREA CONDITIILOR

Prin accesarea acestui site web si/sau a oricarei pagini a acestuia sunteti de acord cu conditiile de utilizare. Daca nu sunteti de acord cu acesti termeni si conditii de utilizare, nu accesati site-ul pentruasociatii.ro

DESCRIEREA SERVICIILOR

Site-ul pentruasociatii.ro va pune la dispozitie informatiile publicate in scop informativ general si nu garanteaza de exactitatea lor la un moment dat, desi se va incerca pe cat posibil ca la publicarea lor pe site toate informatiile sa fie exacte. De asemenea, acest site web are ca scop facilitarea interactiunii dintre furnizorii sau prestatorii de servicii si reprezentantii Asociatiilor de Proprietari si invers.

INTRODUCERE

Conditiile Generale stabilesc conditiile de utilizare ale acestui site web de catre orice vizitator. Accesând si navigând pe site-ul pentruasociatii.ro, acceptati termenii de utilizare descrisi în continuare.

CONTINUT

Accesul si utilizarea site-ului pentruasociatii.ro sunt gratuite si au scopul de a veni in ajutorul utilizatorilor pentru a gasi informatiile necesare în cel mai usor si rapid mod posibil, conform cerintelor fiecaruia si pentru a facilita interactiunea dintre furnizorii sau prestatorii de servicii si reprezentantii Asociatiilor de Proprietari si invers.

Informatiile prezente in site sunt de interes general si sunt puse la dispozitia utilizatorilor în mod gratuit. Prin termenul „utilizator” al acestei pagini se întelege orice persoana fizica sau juridica care va accesa pagina. Puteti copia si tipari continutul paginilor pentru folosinta dumneavoastra personala, fara intentii comerciale. În orice alte situatii, continutul site-ului web nu poate fi reprodus, modificat sau exploatat fara consimtamântul explicit al reprezentantilor acestui site.

NEANGAJAREA RASPUNDERII

Continutul informatiilor se refera la descrierea într-un anumit grad de detaliere a informatiilor, activitatilor, produselor si serviciilor oferite de reprezentantii acestui site-ului pentruasociatii.ro care nu vor acorda nici o garantie referitoare la evitarea utilizarii anevoioase sau întreruperii în utilizare a site-ului ori neafectarea în sens negativ a altor sisteme prin utilizarea site-ului.

Astfel, rezprezentantii acestui site nu pot fi responsabili pentru nici un fel de daune directe sau indirecte produse prin utilizarea site-ului.

Toate informatiile prezentate pe site cu privire la produse, preturi, informatii, campanii, promotii de marketing, aspecte tehnice sau orice alte date sunt prezentate cu titlu informativ. Nimic din continutul site-ului nu poate constitui o oferta ferma de a contracta si nu poate angaja raspundere în lipsa unor acorduri ulterioare.

Site-ul web pentruasociatii.ro nu face nicio declaratie, promisiune sau garantie cu privire la exactitatea, exhaustivitatea sau caracterul adecvat al prezentului continut, al îndrumarilor si a consultantei ori a informatiilor publicate, nu îsi asuma nicio obligatie de rezultat sau diligenta fata de nicio persoana, exclud în mod expres si neaga raspunderea pentru orice cost, pierdere sau daunele suferite ca urmare a utilizarii continutului.

OBIECTIVUL CONTINUTULUI

Obiectivul continutului site-ului pentruasociatii.ro este de a transmite informatii actualizate si exacte si de a facilitata interatiunea dintre furnizorii sau prestatorii de servicii si reprezentantii Asociatiilor de Proprietari si invers.

Site-ul web pentruasociatii.ro nu poate garanta ca prezentele pagini nu contin erori, si asigura ca va depune toate diligentele pentru realizarea unei informari corecte si remedierea eventualelor erori.

INFORMATII PERSONALE

Prin intermediul prezentului site, pentruasociatii.ro, va sunt solicitate anumite informatii ce ajuta la crearea unui cont de utilizator in cazul furnizorilor de servicii, informatii necesare pentru publicarea anuntului sau anunturilor si vor fi doar informatii publice (exemplu: email, telefon, judet sau altele) si au ca scop identificarea dumneavoastra sau posibilitatea de a fi contactat de catre Asociatiile de Proprietari. Acest site nu va solicita utilizatorilor sai informatii personale (exemplu: adresa domiciliu, varsta, sex, CNP sau alte informatii de acest tip). Orice alt utilizator al acestui site, exceptand furnizorii de servicii care isi publica anuntul sau anunturile, nu trebuie sa ofere nici o informatie.

LEGATURA CU ALTE SITE-URI

Prezentul site poate contine legaturi sau trimiteri catre alte site-uri considerate utile în legatura cu continutul site-ului sau si care nu se afla sub controlul sau îndrumarea sa. În cazul utilizarii acestor legaturi sau trimiteri se vor aplica conditiile generale de utilizare corespunzatoare acelor site-uri.

Noi nu putem garanta/controla actualitatea/exactitatea informatiilor prezente pe site-urile unor terti, la care se face trimitere de pe site-ul nostru.

Pentru orice nelamurire în legatura cu exercitarea drepturilor dumneavoastra referitoare la utilizarea site-ului pentruasociatii.ro si la protectia utilizarii va rugam sa ne contactati prin intermediul metodelor puse la dispozitie pe pagina de contact.